Vorm geven aan merken dus.

Designer*

“Rick Wildemann is een nuchtere Twentenaar die al een tijdje meeloopt. Een designer (*allround), voor bedrijven die hun visuele identiteit serieus nemen. Hij luistert aandachtig en pakt graag creatieve uitdagingen aan. Vrees niet, deze Wildemann is vooral enthousiast en vriendelijk. Hij houdt van mensen, mooie merken en sport(en)”.

Maak naam!

Of je nu een merk gaat lanceren, een spetterende campagne uitrolt. Een cool magazine wilt vormgeven of een draai aan je website wilt geven. Ik help je, zodat jij ongestoord verder kunt. Door de ruime ervaring ken ik de ins en outs.

De fiets hiernaast is een Demaere, een nieuw racefiets merk. Ontwikkeld, samen met Wielerstudio. Niet dat ik ineens fietsen monteer, maar een fietsmerk heeft ook een logo en vormgeving nodig. Zelfs een naam!

Hartje stad

Naast dat ik weleens op locatie werk, breng ik de meeste tijd door in de studio, hartje stad Enschede. Deze werkplek – omgedoopt tot Longstreetstudios – inspireert enorm en dat is mede te danken aan de mensen en bedrijven waarmee ik de ruimte deel en samenwerk aan mooie uitdagingen: Dutch Innovation, Great HumansM-effect en Studio Swung.