Visuele identiteit Hemmes

Vanaf de eerste dag bied Hemmes een breed productpakket voor handling van goederen, maar ook complete oplossingen voor de vacuümtechniek, grijperbouw en transportsystemen. Vanaf het eerste contact tot aan de levering en eventuele montage worden alle facetten ingevuld en vastgelegd.

Hemmes-buiten

Een ontwerpopdracht begint vaak met een schets. Hieronder staan de eerste potloodstrepen, met ruwe illustrator bewerkingen. Tijdens zo’n proces kom ik uiteindelijk tot een idee, dat verder uitgewerkt wordt. In het geval van Hemmes zijn de transportsystemen als metafoor gekozen voor de letter H. Er volgen verschillende fases om kleuren, lettertypes en vormen tot een herkenbare visuele identiteit om te toveren.

Hemmes-schets
Hemmes-schets-uitwerken

Brochure

Om de verschillende takken van sport (vacuümtechniek, grijperbouw, transportsystemen) overzichtelijk weer te geven, bladert deze brochure mee, bij een eerste kennismaking. Op de voorzijde is het H-beeldmerk opgebracht middels een spot UV lak. Aandacht voor detail, en dat past bij Hemmes.

Hemmes-logo-FC
Hemmes-brochure
Hemmes-brochure-spread
Hemmes-brochure-spread-2
Hemmes-softshell
Hemmes-grijze-polo
Hemmes-rode-polo

Fotografie

Een nieuw pand, dus een goed moment om wat beelden te schieten. Altijd prettig om beeldmateriaal te hebben voor de socials, website en brochure.

Hemmes-HenkJan
Hemmes-kantoor-2
Hemmes-website

Selected Works

ISI fotografieVisuele identiteit

Pure EnergieVormgeving

ROC van TwenteOntwerp en ormgeving

HemmesVisuele identiteit

Coach MatthijsVisuele identiteit

PMP duurzaamverzekeren.nlVisuele identiteit

Doen!Ontwerp

TwenteHoesVisuele identiteit

De VitalersVisuele identiteit

Auto SmelterVisuele identiteit

HondenwerkVisuele identiteit

KraeftVisuele identiteit