DUS brand design geeft vorm aan merken.

Vanuit ontwerp, fotografie, video of andere uitingen. Maar altijd vanuit de essentie van het merk. Waar sta je voor? Waar ga je voor? En dat vertaalt DUS naar uitingen die de juiste snaar raken bij de juiste mensen.

De studio staat in het creatieve hart van Enschede, de CeeCee. Tientallen bevlogen startups, reclamebureaus, marketeers, online dienstverleners en innovatieve denkers omringen een kleine studio met twee bureaus, een iMac, een koffiemachine en een trommel stroopwafels.

De deur staat altijd open en bij mooi weer vind je Rick regelmatig buiten in gesprek, aan de picknicktafel. Het zijn de dingen waar hij gelukkig van wordt: op de fiets naar het werk, ideeën uitwisselen met andere creatieve denkers, een broodje eten met de buren en elke dag waarde toevoegen aan mooie merken en prettige mensen.

[unex_ce_button id="content_aqqhjtp8c,column_content_yjcz4sd5g" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="0px" button_bg_color="#ffd300" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://www.dusbranddesign.nl/stroopwafel-met-koffie/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]Wat is verstandig?[/ce_button]