19/04/2021

We’ll Meet Again

Het nachtleven leeft voort!

19/01/2020

iSi fotografie

In een trouwreportage van iSi weddings worden trouwerijen stijlvol vastgelegd in een journalistieke reportage. De laatste jaren wordt er regelmatig een beroep op 'iSi' gedaan voor zakelijke opdrachten. Dus niet op zoek naar stockfoto’s, maar echte mensen en mooie productfoto’s. Daarom werd het tijd de huisstijl onderhanden te nemen. Een ontzettend leuke opdracht, waar we als éénpitters samen optrokken en elkaar inspireerden. Naast de visitekaartjes en website, sluit de raambekleding bij de studio ook goed aan met een herkenbaar element.

Meer werk bekijken?

15/07/2019

Geluidjes ontwerpen

Of je het nu hebt over motoren of chips, ze maken allebei geluid. Cheddar legt uit waarom sound design zo belangrijk is voor producten en hoe dat ons dagelijks beïnvloedt.

15/07/2019

Olieverf

Waarom olieverf zo prijzig is én hoe het gemaakt wordt.

06/02/2018

La Holandesa

05/10/2017

Nike NBA marketing

Vlak voor de start van het nieuwe NBA seizoen heeft Nike haar campagne 'Connected Jersey' gelanceerd. NBA shirts, met een label dat te 'scannen' is met je smartphone. Uiteraard in combinatie een app en Nike+ account. En dan ben je ineens fan! De app telt af tot de volgende game van je favoriete speler. Je krijgt live de statistieken van die favo speler en direct na de wedstrijd heb je toegang tot informatie die wij nooit te zien krijgen. Speel je toevallig NBA2K18, dan kun je via de app ook een ‘boost code' vinden die je speler beter maakt in die computergame. En laten we voor het gemak de speciale aanbiedingen niet vergeten, want de kachel moet natuurlijk wel blijven branden in Beaverton.

Geen massa boodschappen via sociale media, maar persoonlijke berichten van een speler op basis van specifieke data en klikgedrag. Sterk staaltje Nike marketing wederom. Wat mij betreft een compleet nieuwe manier om te connecten met je fans. Het levert namelijk enorm veel data op. Welke content gebruikers interessant vinden, hoeveel fans de NBA teams hebben per land en werelddeel en elke spelers het meest populair zijn. FC Barcelona, Paris Saint Germain en Chelsea dragen Nike. Het zal me dus niets verbazen dat dit 'Tap In' gebeuren uiteindelijk ook op de voetbalvelden z'n intrede gaat doen.

10/01/2017

Wat betekent DPI

Vorige week sprak ik een opdrachtgever over de benodigde kwaliteit van het beeldmateriaal voor drukwerk en het verschil ten opzichte van een beeldschermresolutie. Haar reactie was nogal grappig: "Oh echt, DPI betekent dus Dots Per Inch?" Als je het verschil tussen beeldscherm- en drukwerk resolutie kent, lever je waarschijnlijk geen ‘plaatje van het internet’ meer aan bij afbeeldingen die in een brochure nodig zijn. Om de onduidelijkheid tussen PPI, DPI en pixels weg te nemen, zou deze uitleg misschien kunnen helpen.